آرشیو
آزمون تحصیلات تکمیلی و دکتری 1402
جمعه، ۱۲ اسفند ۱۴۰۱مراسم تجلیل از نیروهای حراست و نگهبانی دانشگاه بجنورد با حضور دکتر محمد شیخ...
یکشنبه، ۴ دی ۱۴۰۱توصیه های ایمنی حفاظت فناوری اطلاعات اداره حراست
دوشنبه، ۲۸ آذر ۱۴۰۱هفت نصیحت رهبر انقلاب به بسیجیان
یکشنبه، ۶ آذر ۱۴۰۱جلسه هماهنگی با همکاران حفاظت فیزیکی
یکشنبه، ۲۲ آبان ۱۴۰۱برگزاری آزمون وزارت بهداشت و کار و امور مالیاتی در دانشگاه بجنورد
شنبه، ۲۳ مهر ۱۴۰۱آماده سازی تیم فوتسال اداره حراست جهت شرکت در مسابقات داخلی دانشگاه
جمعه، ۲۲ مهر ۱۴۰۱دیدار صمیمانه ریاست محترم دانشگاه بجنورد با مدیر و پرسنل حراست دانشگاه
دوشنبه، ۴ مهر ۱۴۰۱کوهنوردی کارکنان حراست دانشگاه به مناسبت هفته دفاع مقدس
یکشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۱بازدید از پارک علم و فناوری و دانشگاه کوثر
شنبه، ۵ شهریور ۱۴۰۱آزمون کاردانی پیوسته فنی وحرفهای و کاردانی به کارشناسی ناپیوسته
شنبه، ۵ شهریور ۱۴۰۱نشست مدیران حراست دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور
شنبه، ۵ شهریور ۱۴۰۱آزمون کانون وکلا و استخدامی دستگاههای اجرایی
شنبه، ۱ مرداد ۱۴۰۱روز حراست
چهارشنبه، ۲۲ تیر ۱۴۰۱آزمون سراسری 1401
دوشنبه، ۱۳ تیر ۱۴۰۱
1.همواره پیش از تصمیم گیری به انجام سفر خارجی، ضرورت انجام آن را (اداری، زیارتی و سیاحتی و ...) چندین مرتبه مورد بررسی و تأمل قرار دهید.
2.چنانچه می خواهید با دعوت فرد یا یک مؤسسه خارجی به کشوری مسافرت نمایید، ابتدا به این سؤال پاسخ دهید که آن فرد و مؤسسه چه میزان موجه و قابل اعتماد می باشند و آیا افراد دیگری هم به این ترتیب به خارج دعوت شدهاند؟ در صورتیکه در این زمینه ابهام دارید بهتر است برای کسب اطمینان با "حراست" مشورت کنید.
3.حداقل 15 روز قبل از سفر با مراجعه به حراست و اعلام تصمیم خود مبنی بر انجام سفر خارجی، ضمن تکمیل فرم مربوطه، می توانید از راهنمایی ها و توصیه های حفاظتی تخصصی مربوط به نوع سفر موردنظر و کشور مربوطه بهره مند شوید.
4.اعتبار گذرنامه خود را کنترل نموده و در صورتی که تاریخ انقضاء آن نزدیک است، نسبت به تعویض ان اقدام نمایید.
5.برنامه ها و اهداف سفر و مأموریت خود را جز نزد کسانی که لازم است از موضوع باخبر باشند، بازگو نکنید.
6.تمامی مراحل مربوط به سفر خارجی را با روشهای قانونی و رسمی پیگیری نمایید.
7.هنگام تنظیم فرمها و تهیه و ارسال مدارک موردنیاز سفارتخانه کشور موردنظر و نیز درصورت انجام مصاحبه، دقت نمایید از ارائه اطلاعات اداری، دارای طبقه بندی و مسائل غیرضروری اجتناب ورزید.
8.در صورتیکه تصمیم به زیارت عتبات عالیات به خصوص سفر به کشور عراق دارید، مطابق با ضوابط اعلامی سازمان حج و زیارت و با استفاده از گذرنامه اقدام نمایید.
9.پیش از فرارسیدن سفر، تا حد ممکن شناخت خود را درخصوص کشور موردنظر و همچنین مسائل مرتبط با سفر و قوانین کشور مقصد ارتقا دهید.
10.قبل از سفر، آدرس و شماره تلفن سفارت جمهوری اسلامی ایران در کشور مقصد را بدست آورده و در طول سفر در دسترس خود داشته باشید.
11.از همراه داشتن کارت شناسایی و سایر مدارک هویتی سازمان، تجهیزات فنی غیرضروری ازجمله رایانه همراه و ... در طول سفر خودداری نمایید.
12.هنگام عبور از باجه های کنترل گذرنامه، به مهر ورود و خروج و نیز تاریخ هایی که در گذرنامه شما ثبت میشود، توجه کنید و درصورت اشکال موضوع را به سرعت پیگیری نمایید.
13.حتی الامکان هنگام ورود به کشور میزبان، بلافاصله آدرس و شماره تلفن محل اقامت خویش را به خانواده و همکاران خود در ایران اطلاع دهید و آن را به افراد غیر ندهید.
14.در تعاملات خود با بیگانگان (کارکنان هتل، رانندگان، فروشندگان و ... ) نهایت دقت را داشته باشید و از دادن هرگونه اطلاعات فردی شامل شماره تلفن همراه، آدرس خود در ایران یا مطالب مهم پیرامون کشور خودداری نمایید. داشتن مراوده یا ارتباط با افراد خارجی دلیلی برای اعتماد کردن به آنها نیست.
15.در صورتیکه مسؤلان و مقامات کشوری و لشکری، همسفر شما هستند از بیان عناوین آنها در حضور جمع و خصوصاً بیگانگان و همچنین در تماسهای تلفنی جداً خودداری کنید.
16.در مسائل سیاسی کشور میزبان ورود نکنید و از هرگونه اظهارنظر پیرامون مقامات و سیاستهای کشور میزبان خودداری نمایید.
17.از بجا گذاشتن وسایل و اشیاء مهم از قبیل اسناد، مدارک، لپ تاپ و ... در هتل و محل اقامت خودداری نموده و به گونهای برنامه ریزی کنید که اینگونه وسایل حتی المقدور در دسترس شما و همراهانتان باشند.
18.در صورت امکان به صورت دسته جمعی در شهر تردد کنید. این امر تا حد بسیار زیادی امنیت شما را تأمین کرده و زمینه تعرض علیه شما را به حداقل میرساند.
19.توجه داشته باشید که خرید خودرو، اجاره مسکن، درمان یک بیماری صعبالعلاج، تحصیل فرزندان و مواردمشابه در یک کشور خارجی، موقعیت ها و بهانه های مناسبی برای نزدیک شدن عوامل اطلاعاتی و یا افراد سودجو به شما میباشد.
20.در صورت مفقود شدن گذرنامه یا مدارک هویتی و یا وقوع حوادث دیگر، بلافاصله موضوع را با نزدیکترین نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در کشور میزبان در میان بگذارید.
21.در پایان هر سفر خارجی نسبت به تکمیل فرمهای مربوط به بازگشت از سفر اقدام و در اختیار حراست قرار دهید.
22. مراقب تعرض افسران اطلاعاتی کشورهای ثالث در پوشش های مختلف باشید و در طول سفر از هرگونه ارتباط گیری و ملاقات غیرمنتظره از سوی اتباع بیگانه جداً پرهیز نمایید.
23.هنگام برقراری ارتباط با اشخاص و در هنگام انجام فعالیت های خود همواره به اصول حفاظتی مانند رازداری، اعمال اصول حیطه بندی و طبقه بندی حفاظتی اطلاعات، توجه نمایید.
24.به منظور پیشگیری از اعمال شانتاژ ( تحمیلات ناروایی که فردی از راه گفتار یا کردار یا تهدید به رسوانمودن، به فردی دیگر وارد میسازد تا از او چیزی طلب کند)، ضروری است از قرارگرفتن در موقعیت هایی که احنمال شانتاژ در آنها وجود دارد به شدت خودداری نمایید.
25.در صورتی که احتمال می دهید ماجرایی که برای شما پیش آمده ممکن است مورد سوءاستفاده حریف قرار گیرد، موضوع را بدون اتلاف وقت با سفارت جمهوری اسلامی ایران درمیان بگذارید و بلافاصله بعد از سفر مراتب را به حراست اعلام نمایید.
26.از همراه بردن گوشی و سیمکارتی که قبلاً با سایر مراکز حساس تماس داشته و یا شماره تلفنهای مراکز حساس و افراد با رده شغلی حساس در حافظه آن ذخیره گردیده خودداری نمایید و حتی المقدور از یک خط تلفن ( ترجیحاً از داخل کشور تهیه گردد ) و گوشی سفید استفاده نموده و شماره آن را قبل از سفر به حراست اعلام نمایید.